Kebijakan Privasi

Ing ExoSpecial, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening ExoSpecial lan cara nggunakake. Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita.

Kabijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo aktivitas online kita lan bener kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake dening ExoSpecial. Kabijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki.

idin

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan mlebu menyang Kebijakan Privasi lan setuju karo istilah kasebut.

Informasi sing dikumpulake

Kita arang banget takon pangguna kanggo informasi pribadhi. Nanging, nalika kita nindakake, informasi pribadhi sing dijaluk sampeyan nyedhiyakake, lan alasan kenapa sampeyan dijaluk nyedhiyakake, bakal dijelasake kanthi jelas nalika sampeyan njaluk sampeyan menehi informasi pribadhi.

Yen sampeyan hubungi kita langsung, kita bisa uga nampa katrangan tambahan babagan sampeyan kayata jeneng, alamat email, nomer telpon, isi pesen lan / utawa lampiran sing bisa dikirim, lan informasi liyane sing sampeyan pilih kanggo menehi.

Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake kanthi macem-macem cara, kalebu:

  • Nyedhiyakake, ngoperasikake, lan njaga situs web kita
  • Nambah, nggawe pribadi, lan nggedhekake situs web
  • Ngerti lan analisa cara nggunakake situs web
  • Mbangun produk, layanan, fitur, lan fungsi anyar
  • Komunikasi karo sampeyan, kanthi langsung utawa liwat salah sawijining mitra
  • Kirimi sampeyan email, pesen teks utawa surat fisik
  • Temokake lan nyegah panggunaan situs web kita kanthi penipuan utawa ilegal
log Files

ExoSpecial nderek prosedur standar nggunakake file log. File kasebut nyathet pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean saka analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), stempel tanggal lan wektu, referring/exit kaca, lan bisa uga jumlah klik. Iki ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren lan ngoptimalake situs kasebut.

Cookies lan Beacons

Kaya situs web liyane, ExoSpecial nggunakake 'cookies'. Kita ora njaluk idin kanggo nggunakake cookie. Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu preferensi pengunjung, lan kaca ing situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur isi kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung lan/utawa informasi liyane.

Advertising Partners

Kita nggunakake pariwara kanggo monetisasi ExoSpecial. Sawetara pengiklan ing situs kita bisa nggunakake cookie lan beacon web. Saben mitra pariwara duwe Kebijakan Privasi dhewe kanggo kabijakan babagan data pangguna.

Polisi Kebijakan Mitra Partai Pariwara

Server iklan pihak katelu, jaringan iklan lan platform pemasaran afiliasi nggunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan tautan sing katon ing ExoSpecial, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke kanthi otomatis nampa alamat IP sampeyan nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan/utawa nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dibukak.

Elinga yen ExoSpecial ora duwe akses utawa ngontrol cookie iki sing digunakake dening pengiklan pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

Kebijakan Privasi ExoSpecial ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Dadi, disaranake sampeyan takon karo Kabijakan Privasi situs web pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan instruksi babagan cara milih metu saka opsi tartamtu.

Hak privasi CCPA (Aja ngedol Informasi Pribadi)

Ing CCPA, antara hak liyane, konsumen California duwe hak kanggo:

Nyuwun supaya bisnis sing ngumpulake data pribadhi konsumen mbukak kategori lan potongan data pribadhi tartamtu sing diklumpukake bisnis babagan konsumen. Nyuwun supaya bisnis mbusak data pribadhi babagan konsumen sing diklumpukake bisnis. Nyuwun supaya bisnis sing adol data pribadhi konsumen, ora ngedol data pribadhi konsumen.

Yen sampeyan nggawe panjaluk, ana siji wulan kanggo nanggapi sampeyan. Yen sampeyan pengin duwe hak-hak kasebut, hubungi kita.

Informasi Bocah-bocah

Bagean liya saka prioritas kita yaiku nambahake proteksi kanggo bocah nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan wali supaya mirsani, melu, lan/utawa ngawasi lan nuntun kegiatan online. ExoSpecial ora sengaja ngumpulake Informasi Idhentifikasi Pribadi saka bocah-bocah ing umur 13. Yen sampeyan ngira yen anak sampeyan nyedhiyakake informasi kaya iki ing situs web kita, kita banget ngajak sampeyan langsung hubungi kita lan kita bakal nindakake upaya paling apik kanggo mbusak kanthi cepet. informasi kuwi saka cathetan kita.

kontak

Kanggo pitakon babagan kabijakan iki utawa praktik privasi, hubungi privacy@exospecial.com Kapan wae.